Discuții cu elevii de la liceul teoretic „Universul” din capitală

Posted on Posted in Uncategorized

 


Consiliul elevilor de la liceul teoretic „Universul” din municipiul Chişinău, constituit din 34 de adolescenţi din clasele gimnaziale şi liceale, au participat la o întîlnire cu reprezentanţii Inspectoratului Naţional de Patrulare, Proiectului moldo-elveţian REPEMOL şi Automobil Club din Moldova.
 
În cadrul întrunirii, reprezentanţii INP, ACM şi REPEMOL au răspuns la diferite întrebări parvenite din partea elevilor cum ar fi: cum pot fi prevenite pericolele străzii şi cum putem contribui la promovarea valorilor în trafic, pentru ca drumurile să devină mai sigure pentru toţi participanții traficului rutier.
  
Adolescenții au vizualizat mai multe filmuleţe şi spoturi interactive şi educative de prevenire a accidentelor rutiere şi a diverselor incidente în trafic, iar cei mai activi s-au ales cu premii.
 
 Evenimentul a avut loc la 26 noiembrie, curent, avînd drept scop abordarea şi soluţionarea diverselor situaţii şi incidente din trafic, făcînd parte din Campania naţională  de prevenire a accidentelor rutiere cu implicarea copiilor  „Ştii să eviţi pericolele străzii?”, demarată în toamna anului 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *